GYERMEKE KIPRÓBÁLNÁ A HORGÁSZATOT?

 

TANÁCSTALAN, MERT NINCSEN ENGEDÉLYE, HORGÁSZBOTJA.STB.

 

AKKOR IRÁNY AZ INGYENES VASKERESZTESI TAN-ÉS ÜGYESSÉGI PÁLYA

     

 

Sok szeretettel várja a vaskeresztesi Alpesi Fogadó és Borház előtt található tan-és ügyességi pálya minden kedves fiatal horgásztársat egész évben. A 90 m hosszú téglalap alakú - halakkal intenzíven betelepített - tanpályával a leendő és meglévő gyermek horgászainknak kívánunk egy kiváló gyakorlási lehetőséget teremteni a sportszerű és kíméletes halfogás elsajátítására. A tavon történő horgászat ingyenes a felsorolt szabályok betartása mellett. A tanpálya mellett található 5 kisebb tavacska és egy dobósánc, mely egy olyan ügyességi gyakorló pálya, ahol életkortól függetlenül bárki kipróbálhatja horgászbottal történő célbadobási ismereteit.

 

A tanpálya használatának szabályai:

 

  1. A tavon kizárólag felnőtt korú személy felügyeletével lehet horgászni 14 éves korig.  (A speciális esetekre Szövetség egyedileg kiállított külön engedélyt biztosíthat.)
  2. A horgászat megkezdése előtt az Alpesi Fogadó és Borház recepcióján regisztráltatni kell magát minden horgászni szándékozó fiatalnak. A regisztráció után minden esetben a tóra egy névre szóló térítésmentes napi jegyet kap a horgászni szándékozó fiatal.
  3. A tavon minden megfogott halat azonnal a fogás után kíméletesen vissza kell ereszteni.
  4. A tavon kizárólag maximum 4 méter hosszúságú spicc bottal lehet horgászni.  Horgászni kizárólag szakáll nélküli horoggal szerelt úszós készséggel lehet. A horgászbottal még nem rendelkezők az Alpesi Fogadó és Borház recepcióján 1000 Ft letét ellenébe 1 db 4 m-es spiccbotot és 2 db hozzátartozó szereléket kölcsönözhetnek díjmentesen. A horgászat befejeztével a kölcsönzött felszerelések hiánytalan leadása után a letéti díj visszaadásra kerül.
  5.  A tavon etetni kizárólag természetes eredetű etetőanyagokkal lehet korlátozott mértékben, azaz maximum 1 kg száraz etetőanyag/alkalom.
  6. A tan-és ügyességi pálya használata kizárólag saját felelősségre történhet! A Vas Megyei Horgász Szövetség a tan-és ügyességi pályán bekövetkező balesetekért, megbetegedésekért, vagy anyagi károkért felelősséget nem vállal és nem fedezi az azzal kapcsolatban felmerülő költségeket.

        

Kellemes kikapcsolódást és jó szórakozást kívánunk!

 

További információ:

 

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége

9795 Vaskeresztes, 165/4 hrsz.

Tel.: 06/94-506-835; 06/70-33-99-703

www.vasivizeken.hu

Ez egy igazi családi program...kár lenne nem kipróbálni

 

   Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége :: 9795 Vaskeresztes 165/2 hrsz:: Ügyfélfogadás: h-cs 9-14h, p: 9-12h tel: 06 94 506 835 :: fax: 06 94 506 836 :: mobil: 06 70 33 99 703 :: e-mail: info@vasivizeken.hu
Vizek :: Turizmus :: Aktuális :: Szövetség :: Partnereink :: Galéra :: Kontakt