.

   

HORGÁSZ KARÁCSONY 2014.

Esély a horgászatra...

 

Horgászfelszerelések a karácsonyfa alatt....

 

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége, mint közhasznú szervezet a saját tevékenységi területén immáron harmadik alkalommal hirdette meg a "Horgász Karácsony” elnevezésű adománygyűjtő programját.   A program célja volt, hogy a Karácsony közeledtével a hátrányos helyzetű fiatalok is kipróbálhassák a horgászatot, mint szabadidős tevékenységet és megtapasztalhassák a halfogás örömét. A november elején elindított adományprogramra szép számmal érkeztek felajánlások. A használt, de jó állapotú pecás felszereléseket az adományozóknak a Szövetség partnereinél lehetett leadni. A beérkezett pályázatok és adományok áttekintése után a Szövetség összeállította az ajándékcsomagokat és a hét folyamán minden megajándékozottnak személyesen jutatta el a karácsonyi meglepetést. A december elejéig tartó adományigénylésre összesen 18 fiatal jelentkezett, mely pecások részére a Szövetség mind tudott ajándékot biztosítani. A jövő évi Szövetségi horgászjegyeket január hónapban kapják meg a fiatalok, mely biztosítja részükre a most  megkapott felszerelések jogszerű használatát.   A szervezők sikerként könyvelik el, hogy a horgászok által felajánlott -és kiosztott adományok becsült értéke meghaladta a 100.000 Ft-ot.

    

További képek megtekinthetőek itt >>>

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége ezúton is köszönetét fejezi ki minden önkéntesnek, támogatónak, együttműködő partnernek, aki hozzájárult a megajándékozott fiatalok örömteli pillanataihoz.

-------

Pályázati adatlap letölthető itt >>>

   

------------------

Horgász Karácsony 2010.

Horgász ajándékok a karácsonyfa alatt

33 fiatal igényelt és kapott pecás felszerelést a horgászoktól

Szenteste előtt egy nappal tartotta a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége horgászadomány kiosztó programját Szombathelyen a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központban. Az MMIK-ban megtartott adomány kiosztón Puskás Norbert a program szervezője köszöntötte a meghívott fiatalokat és szüleiket, majd röviden ismertette a  program legfontosabb ismérveit.  

  

  Horgászbotok, orsók, táskák....

A Szövetség, mint közhasznú társadalmi szervezet saját tevékenység területén a "Horgász Karácsony 2010” elnevezésű adomány program megszervezésével szociálisan hátrányos helyzetű fiatalokat kívánt támogatni immáron második alkalommal.  A program keretében horgászboltokon keresztül összegyűjtötték a horgászok által felajánlott jó állapotú horgászfelszereléseket. Az összegyűlt eszközöket horgászó, vagy horgászat iránt érdeklődő fiatalok körében osztották szét karácsonyra, egy gyermekek számára kiírt pályázat keretében. A pályázatra összesen 33 fiatal nyújtotta be kérelmét. Az adományt igénylő fiatalok többségében Vas megyéből kerültek ki, de volt néhány fiatal Zala megyéből is. A szervezők sikerként könyvelik el, hogy a horgászok által felajánlott adományok becsült értéke meghaladta a 250.000 Ft-ot. A felajánlott horgászfelszerelések a gyermekek igényeinek, életkorának figyelembevételével került szétosztásra. A 14 évnél fiatalabb gyermekek csomagjukban 2011.évre érvényes horgászjegyet is kaptak a vasi vizekre.

   

Az ajándékokat Laki László a Vas Megyei Horgász Szövetség alelnöke és az Ifjúsági Szakbizottság jelenlévő tagjai Varga Bálint és Tőke László adták át az ifjú pecásoknak. Az ajándékok átvétele után egy közös csoportképpel zárult a program.

Ezúton is köszönjük a támogatást minden horgásztársnak és együttműködő partnernek:

         

      

       Pálos Károly Szociális   Szolgáltató Központ   és Gyermekjóléti Szolgálat

------------------

FELHÍVÁS

A gyermekek horgászfelszereléseket, horgászengedélyt kaphatnak karácsonyra

.

Az elmúlt évek gazdasági és pénzügyi válsága következtében sokan elvesztették munkahelyüket és spórolni kényszerülnek. Érthető módon sajnos ilyenkor elsősorban a családok számára a létszükségletet nem jelentő szabadidős hobbi tevékenységek kerülnek a háttérbe. Az idei év a szegénység és a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem Európai Éve, mely szellemiség jegyében a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége, mint közhasznú társadalmi szervezet a saját tevékenység területén is tenni kíván. A karácsony közeledtével a 2007. évben már egyszer megtartott gyermekadományozási programját ismét elindítja a Szövetség "Horgász karácsony 2010” címmel. A program lényege, hogy  a Szövetség a vele kapcsolatba álló horgászboltokon keresztül összegyűjti 2010. december 17-ig a horgászok által felajánlott jó állapotú horgászfelszereléseket. Az adománygyűjtő helyek listája a következő:

.

SHE-k Vas Megyei Szövetsége  Gold-Fish Horgászbolt
Vaskeresztes, 165/4. hrsz. Sárvár Batthyány utca 47.
Milo Horgászbolt  Trabucco Horgászbolt
Sopron, Lakner Kristóf 48. Szentgotthárd, Hunyadi u. 3/B.
Celldömölki Horgászbolt Mini-Zoo Horgászbolt
Celldömölk, Dózsa Gy. u. 25. Szombathely, Szily J. u. 17.
 FAL Kft.  Sport -és Gazdabol Cetrum Zoo Horgászbolt
Csepreg, Damjanich u. 2.  Szombathely, Thököly u. 36.
Kutyás és Horgászbolt Trabucco Fishing Center
Vasvár Járdányi u. 1. Szombathely, Dózsa Gy. u.  11.
Körmendi Főtéri Horgászbolt  Vasi Peca Horgászbolt
Körmend, Szabadság tér  Szombathely, Szent M. u. 75.
Répcelaki Horgászbolt Garda Horgászbolt, Lenti
Répcelak, Béke u. 23. Lenti, Takarék köz. 2  
Nagykapás horgászbolt Hubertus Vadász -Horgászbolt 
Körmend Deák Ferenc u. 1/A Lenti Petőfi u. 5.

.

Adományprogram horgászoknak szóló felhívása >>>

.

Az összegyűjtött adományokat a Szövetség rászoruló horgászó, vagy horgászat iránt érdeklődő fiatalok körében kívánja szétosztani karácsonyra egy pályázat keretében. A Szövetség minden megajándékozott 14 év alatti fiatalnak a karácsonyi csomagjában egy 2011. évi vasi gyermek horgászjegyet is elhelyez, hogy a felszerelést már a következő horgászszezonban sportszerűen tudja használni. A program keretében a gyermekek, a horgászadományokat egy egyszerűsített pályázati adatlap kitöltésével és határidőre történő beküldésével tudják igényelni. A gyermekek megajándékozására előre láthatóan szervezett program keretében 2010. december 19-24. között kerül sor Szombathelyen. Az adomány igénylési feltételek, valamint a pályázati adatlap letölthetőaz alábbi linkek alatt valamint a Szövetség tagegyesületeinél:

Adományprogram gyermekeknek szóló felhívása >>>

Pályázati ürlap >>>

Három évvel ezelőtt eredményesen zárult a program,

reméljük most is sok ajándékot tudunk átadni...

.  

         

.

    

.

       Pálos Károly Szociális   Szolgáltató Központ   és Gyermekjóléti Szolgálat

 

--------------------------------------------------------

További információ: Puskás Norbert - programkoordinátor

Tel: 06/70-33-99-707;  E-mail: puskas.norbert@vasivizeken.hu

.


   Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége :: 9795 Vaskeresztes 165/2 hrsz. :: Ügyfélfogadás: h-cs 9-14h, p: 9-12h tel: 06 94 506 835 :: fax: 06 94 506 836 :: mobil: 06 70 33 99 703 :: e-mail: info@vasivizeken.hu
Vizek :: Turizmus :: Aktuális :: Szövetség :: Partnereink :: Galéra :: Kontakt